Peste 2.000 de fiole care conţin substanţe dopante au fost descoperite de poliţiştii de la punctul de trecere a frontierei Giurgiu într-un autovehicul folosit la activităţi de curierat şi înmatriculat în Bulgaria. Substanţa anabolizantă, considerată a prezenta grad mare de risc pentru sănătate, are o valoare estimată de 66.000 de lei şi a fost ridicată de către autorităţile române, pe numele şoferului bulgar care transporta marfa fiind deschis dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Captura de substanţă anabolizantă a avut loc după ce, pe sensul de intrare în România, s-a prezentat la controlul de frontieră o autoutilitară cu număr de Bulgaria, care circula în regim de curierat, condusă de un cetăţean bulgar, în vârstă de 32 de ani. În maşină se aflau colete trimise din Bulgaria pentru România. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite, într-un colet, 222 cutii a câte 10 bucăţi, ce conţineau cantitatea de 2.220 de fiole dopante cu grad mare de risc. Bunurile, aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc conform Legii 104/2008,  estimate la o valoare de 66.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, informează, sâmbătă, Poliţia de Frontieră. 
 
Autorităţile române au deschis dosar de cercetare pentru fapte penale în ceea ce-l priveşte pe şoferul bulgar, acesta fiind suspectat de introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul sau exportul de substanţe dopante de risc sau cu grad mare de risc sau produse ce conţin substanţe dopante de risc sau cu grad mare de risc, fără autorizaţie emisă de autorităţile competente, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, autorităţile judiciare să propună soluţii legale în ceea ce-l priveşte pe bărbat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.