Un tânăr din localitatea maramureşeană Ieud a fost rănit după ce a fost atacat de o ursoaică cu pui, într-o pădure din apropierea localităţii. Salvamontişti şi paramedici SMURD, dar localnici alertaţi de familia bărbatului au intervenit pentru a-l coborî din zona accidentată unde a avut loc atacul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc marţi seară, în zona "Piciorul Piercii", un loc greu accesibil din apropierea localităţii Ieud din judeţul Maramureş.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Potrivit Salvamont Maramureş, o persoană a sunat la 112 solicitând ajutor de urgenţă pentru o rudă care a fost atacată de un urs. 
 
Victima, un tânăr de 28 de ani din Ieud, mersese în pădure să îşi caute un animal rătăcit şi a fost surprins de o ursoaică cu pui şi care ulterior l-a atacat, rănindu-l.
 
Salvamontişti, paramedici SMURD, poliţişti, dar şi localnici alertaţi de familia tânărului au intervenit.
 
”Tânărul  de 28 ani a fost găsit cu răni care însă nu îi pun în pericol viaţă”, a transmis Salvamont Maramureş. 
 
Echipele de salvatori i-au acordat primul ajutor după care l-au coborât până în locul în care o autospecială SMURD a avut acces pentru a-l prelua şi duce la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.