Doi tineri, de 18 şi 28 de ani, din judeţul Maramureş sunt cercetaţi pentru trafic de minori, fiind acuzaţi că au racolat două victime minore, instituţionalizate, pe care le-ai obligat să se prostitueze. Victimele au fost adăpostite şi transportate în diferite locaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Astăzi, 16 octombrie 2024, poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş, efectuează o percheziţie domiciliară, în municipiul Baia Mare, într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunii de trafic de minori”, a transmis, mieruri, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, în perioada august – septembrie 2024, două persoane, de 18 şi 28 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate în care s-ar fi aflat două victime minore (instituţionalizate), le-ar fi recrutat prin inducere în eroare şi, ulterior, le-ar fi adăpostit şi transportat în diverse locaţii, obligându-le la practicarea prostituţiei.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Audierile se desfăşoară la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.