Incendiul de pe platforma Oltchim, judeţul Vâlcea, încă nu a fost lichidat, transmite luni dimineaţă ISU Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În acest moment, la incendiul de la depozitul de deşeuri de pe platforma Oltchim din municipiul Râmnicu Vâlcea, există un singur focar activ. La faţa locului acţionează echipajele din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, cu doi subofiţeri. Incendiul nu este lichidat”, a precizat luni ISU Vâlcea.

ISU Vâlcea a anunţat, duminică, stingerea incendiului de pe platforma Oltchim. Incendiul a fost declarat lichidat la ora 16.05, după aproape 60 de ore de la izbucnire.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Depozitul de deşeuri de pe platforma Oltchim din municipiul Râmnicu Vâlcea a luat foc încă de vineri dimineaţă şi s-a manifestat iniţial cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, fiind necesară emiterea unui mesaj RO-Alert.

Ulterior, au fumegat numeroase focare ascunse în stratul de deşeuri, gros de 20 de metri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.