Un incident pe Dunăre a avut loc, joi după amiază, după ce o navă a acroşat o barjă, în apropiere de Portul Hârşova, dar nu au fost persoane rănite. Conducătorul navei avea o alcoolemie de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, au stabilit poliţiştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”La data de 20 iunie, în jurul orei 14.00, poliţişti din cadrul Serviciului Siguranţă Transporturi au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe fluviul Dunărea, în apropierea Portului Hârşova, o navă ar fi acroşat o barjă, provocându-i avarii, fără a exista victime”, au afirmat poliţiştii. 
Membrii echipajului navei au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul comandantului navei rezultatul a fost de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la o unitatea medicală, pentru recoltarea de probe biologice şi stabilirea alcoolemiei în sânge. 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.