Un tânăr de 20 de ani a fost arestat preventiv după ce, timp de aproape doi ani, a vândut droguri unor consumatori, inclusiv minori din Valea Jiului. De asemenea, el ar fi transformat tineri vulnerabili, consumatori, în dealeri de droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara, au documentat activitatea infracţională a unui tânăr cercetat pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

”Din materialul probator administrat în cauză a reieşit faptul că, începând cu finalul anului 2022 şi până la data de 17 octombrie 2024, tânărul de 20 de ani ar fi procurat, deţinut şi comercializat cantităţi de droguri de mare risc sub formă de substanţă cristalină (4-CMC), către consumatori, inclusiv minori, din Valea Jiului. De asemenea, acesta s-ar fi folosit de tineri vulnerabili, consumatori, pentru a-i transforma în dealeri de droguri”, arată sursa citată.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Pe parcursul cercetărilor, au fost depistaţi minori care ar fi deţinut diferite cantităţi de substanţă destinată comercializării, în beneficiul tânărului cercetat.

Tânrăul a fost iniţial reţinut de procurorii DIICOT Hunedoara, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Hunedoara a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.