Un tânăr şofer filmat în timp ce face drifturi la intersecţia a două drumuri naţionale, în judeţul Gorj, a rămas fără permisul de conducere pentru patru luni şi are de plătit aproape 1500 de lei amendă. Bărbatul a renunţat la derapajele controlate după ce a pierdut controlul asupra direcţiei şi a rupt un indicator rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere şi care au ajuns şi în posesia poliţiştilor, se vede cum un autoturism derapează controlat, intră pe contrasens, iar în final şoferul pierde controlul asupra direcţiei maina intră pe un scuar unde rupe un indicator rutier. După acest incident, şoferul renunţă la drifturi şi părăseşte locul. Poliţiştii au constatat că imaginile au fost filmate în noaptea de 1 spre 2 august.
„La data de 2 august a.c.  poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au constatat faptul că un tânăr de 22 de ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, în noaptea de 1/2 august a.c., ar fi avut un comportament agresiv şi neadecvat în trafic, constând în aceea că a condus pe sens opus, a efectuat derapaje controlate la intersecţia DN67 C cu DN 67 Bengeşti, împrejurări în care a pierdut controlul asupra autoturismului şi a rupt un indicator rutier. Conducătorului auto i‐a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.485 de lei”, transmit, sâmbătă, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.