Şase persoane au fost rănite, luni după amiază, într-un accident rutier produs în judeţul Gorj, victimele fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spital. Printre răniţi se numără şi doi copii cu vârste de 7, respectiv 10 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc luni după amiază, pe raza comunei Băleşti, satul Corneşti din judeţul Gorj, unde două autoturisme s-au ciocnit.
„La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD din cadrul ISU Gorj, precum şi patru ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, echipajele constatând că în urma evenimentului rutier şase persoane au suferit leziuni, fiind neîncarcerate, în stare de conştienţă şi cooperante. Este vorba despre doi copii cu vârste de 7 si 10 ani, un bărbat şi două femei”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Toţi cei şase răniţi au fost evaluaţi medical la faţa locului, iar ulterior au fost transportaţi la unitatea de primiri urgente a spitalului din Târgu-Jiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.