Pompierii din judeţul Dâmboviţa au intervenit, duminică, timp de peste patru ore, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată care a izbucnit pe un teren din localitatea Sălcioara şi s-a extins pe 20.000 de metri pătraţi. Concomitent, intervenţii au avut loc şi în alte zone, tot pentru a stinge focul de pe terenuri cu vegetaţie, în unul dintre cazuri un localnic suferind arsuri şi ajungând la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În jurul orei 13:45 echipaje de intervenţie de la Detaşamentul de Pompieri Titu au fost solicitate să intervină în cazul unui incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Sălcioara, acţionând timp de aproximativ 4 ore si 20 de minute pentru a lichida acest incendiu, care a afectat o suprafaţă de aproximativ 2 hectare de vegetaţie uscată”, informează oficialii ISU Dâmboviţa. 
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Şi la Produleşti, tot în Dâmboviţa, un incendiu a afectat o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi de teren. O persoană a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare si la spate, fiind transportată la spital.
 
Tot duminică după-amiază, aproximativ 3.000 de metri pătraţi de teren din localitatea Gura Şuţii au ars.
 
Pompierii transmit că ”pericolul pe care îl reprezintă astfel de evenimente rămâne semnificativ”.
 
”Facem apel către cetăţeni să oprească incendierea vegetaţiei deoarece eforturile echipajelor de intervenţie sunt mari şi resursele consumate sunt considerabile. Protejarea mediului şi prevenirea riscurilor de incendiu sunt responsabilităţi comune, iar colaborarea comunităţii este esenţială pentru siguranţa tuturor”, precizează oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.