Bărbatul care a lovit un pieton sâmbătă, în timp ce acesta a traversat neregulamentar, a fost identificat de poliţişti, el prezentându-se duminică la sediul Poliţiei, urmând să fie audiat de oamenii legii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, un bărbat de 38 de ani s-a prezentat duminică la sediul Poliţiei, recunoscând că este autorul accidentului de sâmbătă, de pe strada Soveja din municipiul Constanţa, când a lovit un bărbat care traversa prin loc nepermis. El urmează să fie audiat de poliţişti şi procurori, aceştia urmând să decidă ce măsuri vor lua împotriva şoferului respectiv şi să stabilească încadrarea juridică a faptei.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină sâmbătă la un accident rutier petrecut pe strada Soveja din municipiul Constanţa. Poliţiştii au stabilit că un bărbat a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada prin loc nepermis, autoturismul părăsind locul faptei. Victima, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind diagnosticată cu traumatism cranian şi traumatism toracic.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.