Bărbatul care şi-a incendiat apartamentul din Medgidia, la începutul acestei săptămâni, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind suspectat că, în ultimele şase luni, şi-a ameninţat şi şi-a agresat soţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 25 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia - Biroul de Inverstigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 52 de ani. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de distrugere, violenţă în familie şi ameninţare”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Potrivit sursei citate, în perioada ianuarie-iunie, bărbatul şi-a ameninţat soţia şi a agresat-o fizic.
 
De asemenea, în 24 iunie, în jurul orei 22.00, bărbatul ar fi provocat incendierea apartamentului în care locuia împreună cu soţia.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de or, şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 
 
Poliţiştii au stabilit că, luni, bărbatul a dat foc apartamentului în urma unui conflict cu soţia sa. Trei persoane au fost evacuate de pompieri, una cu atac de panică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.