Incendiul izbucnit, luni seara, într-un apartament din Medgidia, judeţul Constanţa, a fost provocat de proprietar după un conflict cu soţia sa, au stabilit poliţiştii. Bărbatul, care a fugit de la locul incendiului, a fost prins ulterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că, luni, la ora 22.20, poliţiştii au fost sesizaţi că într-un apartament de pe aleea Luceafărului din Megdigia a izbucnit un incendiu.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”În urma evenimentului au fost provocate distrugeri imobilului, fără ca vreo persoană să fie rănită, toţi locatarii fiind evacuaţi. Din primele cercetări efectuate rezultă că incendiul ar fi fost provocat de proprietarul apartamentului, un bărbat de 52 de ani, pe fondul unui conflict spontan cu soţia sa. Ulterior, acesta ar fi părăsit locul faptei”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.
 
Bărbatul a fost prins şi se află în custodia poliţiştilor, care au deschis dosar penal pentru distrugere. 
 
Incendiul a izbucnit, luni seară, într-un apartament la demisolul unui bloc din Medgidia. Trei persoane au fost evacuate de pompieri, una cu atac de panică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.