Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Constanţa după ce le-a ameninţat pe mama şi pe soţia sa, iar apoi a provocat distrugeri la maşina partenerei sale, cu un topor. El este anchetat şi pentru încălcarea ordinului de protecţie pentru că s-a deplasat în apropierea locuinţei celor două femei, deşi nu avea voie. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat că bărbatul care şi-a ameninţat mama şi soţia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
 
Anchetatorii au precizat că bărbatul locuieşte împreună cu soţia, cei doi copii minori ai lor şi cu părinţii, în Năvodari. El a distrus maşina soţiei cu un topor. 
 
”În cauză s-a reţinut că la data de 23.09.2024, în jurul orei 17:30, în timp ce se afla la domiciuliul său, situat în oraşul Năvodari, unde locuieşte alături de soţie, de cei doi copii minori şi de părinţi, pe fondul consumului băuturilor alcoolice, în prezenţa copiilor, inculpatul C.I.D. a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea persoanele vătămate C.M. şi C.A., mama, respectiv soţia sa. Ulterior inculpatul a luat în mâini un topor, cu care a ieşit pe strada din faţa imobilului, unde se afla parcat autoturismul soţiei sale, pe care l-a lovit în mod repetat cu unealta, distrugându-i caroseria”, au precizat procurorii. 
 
Bărbatul a fost prezentat, joi, Judecătoriei Constanţa care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile, până la data de 1 noiembrie inclusiv.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că un bărbat de 41 de ani este cercetat pentru distrugere, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.
 
”Astfel, la data de 23 septembrie, în jurul orei 19.20, în urma unui conflict spontan cu soţia sa, bărbatul ar fi provocat distrugeri autoturismului acesteia, cu un obiect tăietor. Totodată, le-ar fi ameninţat cu acte de violenţă pe mama şi soţia sa. În cauză poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, totodată acestuia fiindu-i montat un sistem de supraveghere electronică. La data de 24 septembrie, în jurul orei 01.30, bărbatul ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, deplasându-se în apropierea locuinţei soţiei şi mamei sale”, au precizat poliţiştii.
 
Ei au menţionat că, după câteva zile, instanţa a emis un ordin de protecţie, pentru 12 luni, împotriva bărbatului. 
 
El a fost reţinut şi încarcerat în arestul IPJ Constanţa, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru luarea unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.