Punctele vamale de trecere din România către Bulgaria sunt aglomerate joi, în trei dintre acestea timpul de aşteptare depăşind o oră. Şoferii care vor să iasă cu autoturismul către Bulgaria prin Giurgiu-Ruse au de aşteptat, pentru formalităţile vamale, o oră şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Numeroşi turişti pleacă din ţară, în minivacanţa de Sfânta Maria, la cele mai importante puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria formându-se coloane de autoturisme.
La Giurgiu, timpul de aşteptare pentru ieşirea din ţară este de o oră şi jumătate. La Negru Vodă autoturismele aşteaptă 70 de minute pentru a trece graniţa, iar la Dobromir o oră. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
În punctul de trecere de la Vama Veche timpul de aşteptare este de o jumătate de oră, fiind deschisă, pe sensul de ieşire din ţară, o arteră rutieră, conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră.
Şi pe graniţa de vest şoferii care ies spre Ungaria cu autoturismul aşteaptă zeci de minute, joi după amiază.
La Nădlac, Nădlac II, Cenad, Turnu, Valea lui Mihai, Urziceni şi Petea timpul de aşteptare pentru formalităţile vamale este de 50 de minute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.