Poliţiştii din Cluj Napoca fac verificări pentru identificarea unui bărbat filmat în ipostaze indecente într-un autobuz care circulă pe un traseu din municipiu. În imaginile postate de jurnaliştii locali se vede un bărbat de vârsta a doua care aparent se masturbează în mijlocul de transport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 3 iulie a.c., ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public în care se observă un bărbat având un comportament indecent în timpul unei călătorii cu un mijloc de transport public, precizăm că poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Cluj-Napoca au demarat cercetări din oficiu, sub aspectul infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În cadrul dosarului penal sunt desfăşurate activităţi pentru identificarea bărbatului şi luarea măsurilor legale”, anunţă, joi, oficialii Poliţiei judeţene Cluj.
În imaginile postate de jurnaliştii locali de la stiridecluj.ro se vede un bărbat de vârsta a doua care aparent se masturbează în mijlocul de transport, în care se află mai multe persoane. Conform sursei citate, imaginile au fost filmate într-un autobuz care circulă pe traseul Cluj-Napoca.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.