Poliţiştii din Buzău au găsit, sâmbătă dimineaţă, elemente de cadavru care este posibil să aparţină unei persoane care a fost dată dispărută din 29 iunie. Este vorba despre o femeie de 82 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Poliţiştii din Buzău au căutat o femeie, de 82 de ani, din Zărneşti, a cărei dispariţie a fost semnalată de către nepoata acesteia, în seara de 29 iunie.

Persoana ar fi purtat, la momentul plecării de la domiciliu, o bluză cu mânecă lungă, de culoare vişinie, o pereche de pantaloni lungi, de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de pantofi de culoare închisă şi ţinea în mână o sacoşă de culoare roşie.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”În această dimineaţă, în timpul activităţilor din zona de căutare pentru depistarea persoanei dispărute, desfăşurate sub coordonarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, au fost descoperite elemente de cadavru. Sunt indicii ca acestea să aparţină persoanei căutate, având în vedere elementele de vestimentaţie şi semnalmentele”, a transmis, sâmbătă, IPJ Buzău.

Sursa citată a precizat că s-a întocmit dosar penal şi urmează a se efectua inclusiv necropsia, pentru a clarifica împrejurările în care a survenit decesul persoanei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.