O tânără de 17 ani şi un bărbat de 24 de ani au fost găsiţi morţi într-o cameră a unui hotel din Sectorul 6 al Capitalei. Din primele date, bărbatul a ucis-o pe fată, iar apoi s-a sinucis. Surse judiciare afirmă că cei doi au mers împreună în camera de hotel, unde au rămas câteva ore, după care el a plecat la un magazin din apropiere, de unde a cumpărat un cuţit, iar apoi a revenit în cameră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc la hotelul Le Blanc, unde tânărul de 24 de ani ar fi fi intrat într-o cameră, împreună cu fata de 17 ani, iar cei doi au rămas acolo câteva ore.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Ulterior, spre seară, ea a rămas în camera de hotel, iar el a plecat singur spre un magazin din zonă, de unde a cumpărat un cuţit, după care s-a întors în cameră.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La data de 25 iunie 2024, Poliţia Capitalei- Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unităţi hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-unul dintre spaţiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune. La adresă s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menţionat”, anunţă joi Poliţia Capitalei.
 
În urma cercetării efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a ucis-o pe tânără, după care s-a sinucis. 
 
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
Trupurile neînsufleţite au fost transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.