Pompierii din Brăila intervin, miercuri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a cuprins o fabrică de furnir din localitatea Siliştea. Până la acest moment, pompierii au identificat o persoană carbonizată în interiorul fabricii. Traficul rutier pe DN 23 este oprit complet pentru a permite intervenţia pompierilor. Poliţiştii au stabilit că victima este un bărbat de 51 de ani, de naţionalitate turcă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
UPDATE - ”Din primele cercetări, a reieşit că un bărbat, de 51 de ani, cetăţean de naţionalitate turcă, ar fi decedat. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Brăila.
 
Totodată, au fost luate măsuri pentru devierea traficului rutier pe rute ocolitoare. Dinspre municipiul Brăila traficul a fost deviat de pe DN 23 spre DJ 221C, prin localitatea Siliştea. Dinspre localitatea Maxineni, traficul a fost deviat din localitatea Latinu către DJ 202B prin localitatea Scorţaru-Nou.
 
UPDATE - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprită pe ambele sensuri de mers ale DN 23, în zona localităţii Săliştea, judeţul Brăila, pentru intervenţia echipajelor de pompieri în vederea lichidării unui incendiu asupra unei fabrici.

Se estimează reluarea traficului în jurul orei 14:00.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian, incendiul se manifestă la o fabrică de prelucrare a furnirului din localitatea Siliştea. Focul se manifestă generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi.
 
Până la sosirea forţelor de intervenţie, s-au autoevacuat 12 persoane.
 
Până la acest moment, pentru gestionarea situaţiei au fost alocate 4 maşini de stingere, o autoscară şi o ambulanţă SMURD de la nivelul ISU Brăila. Totodată, în sprijin au fost trimise alte 2 maşini de stingere de la ISU Galaţi.
 
La scurt timp de la momentul la care au ajuns la locul incendiului, pompierii au găsit în incinta fabricii trupul carbonizat al unei persoane, care a fost deja identificată. 
 
Pompierii încearcă să stingă incendiul, care a fost localizat şi nu există pericolul de extindere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.