Doi copii – de un an şi 9 luni şi 7 luni – dar şi părinţii lor au fost răniţi, marţi, într-un accident rutier care s-a produs în judeţul Botaşani, pe DN 28B. Şapte persoane se aflau în total în cele două maşini implicate în eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Patru persoane, doi copii şi doi adulţi, au ajuns la spital în urma unui accident rutier care s-a produs, în această dimineaţă, pe DN 28 B, în localitatea Zăiceşti. În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau, în total, şapte persoane. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială de stingere şi modul de descarcerare şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD, dar şi o ambulanţă aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. Aceştia au constatat faptul că una dintre maşini era răsturnată pe cupolă şi că toate persoanele erau ieşite din autovehicule”, a transmis, marţi, ISU Botoşani.

Sursa citată a precizat că doi copii, de 1 an şi 9 luni, respectiv 7 luni, dar şi părinţii acestora, care se aflau în autoturismul care s-a răsturnat, au fost preluaţi echipajele medicale, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.