Pompierii din judeţul Bihor au in tervenit pentru stingerea unuin puternic incendiu care a cuprins cu depozit de europaleţi din localitatea Tileagd, cu risc de propagare la alte construcţii şi autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În seara zilei de vineri, 06 septembrie a.c., un incendiu de mari proporţii a cuprins un depozit de europaleţi din localitatea Tileagd, cu risc de propagare la alte construcţii şi autovehicule. Incendiul a fost localizat în câteva minute, împiedicându-se astfel propagarea acestuia la stivele de europaleţi şi la alte hale din apropierea focarelor”, a transmis, sâmbătă, ISU Bihor.

Sursa citată a precizat că nu au existat persoane rănite.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit produs de un cablu electric defect.

În urma incendiului, au ars 150 de europaleţi şi materiale lemnoase şi s-au degradat acoperişul unui sediu de birouri, precum şi o semiremorcă. Pompierii militari au reuşit să salveze sediul de birouri, o hală şi peste 1.500 de europaleţi depozitaţi în stive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.