Bărbatul care a înjunghiat o femeie, în incinta unui magazin din municipiul Constanţa, a fost reţinut de procurori. Iniţial, el a fugit de la locul faptei şi s-a încuiat în locuinţă, poliţiştii intervenind în forţă pentru a-l imobiliza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat, duminică, referitor la cazul femeii înjunghiate în municipiul Constanţa, că, imediat după incident, oamenii au comunicat poliţiştilor date cu privire la identitatea, semnalmentele şi direcţia de deplasare ale suspectului.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Întrucât persoana cercetată ar fi părăsit locul comiterii faptei şi ar fi avut asupra sa obiectul cu care ar fi agresat victima şi s-ar fi încuiat în interiorul imobilului în care locuia, fǎrǎ forme legale, în temeiul articolului 52, alin. 1 şi 2 din Legea nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, poliţiştii au folosit forţa pentru a pătrunde în imobil. Astfel, în urma intervenţiei poliţiştilor, bărbatul în cauză a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor”, a precizat sursa citată.
 
Cazul a fost preluat de un procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I. P. J. Constanţa, fiind cercetat pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

O femeie a fost înjunghiată, sâmbătă după-amiază, în incinta unui magazin din Constanţa, ea fiind transportată la spital. Suspectul a fost prins în scurt timp şi imobilizat, fiind în custodia poliţiştilor.

”La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 14:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa - Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unui magazin din zona Cireşica, un bărbat ar fi agresat fizic o femeie, cu un obiect tăietor - înţepător, ulterior părăsind locul faptei”, arăta IPJ Constanţa.
 
Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.