Un tren de persoane în care se aflau 19 călători a lovit un autoturism, sâmbătă, la o trecere la nivel cu calea ferată din judeţul Argeş. Niciunul dintre pasagerii din garnitura feroviară nu a avut de suferit, iar şoferul maşinii a fost rănit, însă este conştient şi cooperant, fiind preluat de o ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc sâmbătă, în localitatea argeşeană Merişani, unde un autoturism a fost lovit de tren.
În urma impactului, autoturismul a fost avariat în partea din faţă.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
„Conducătorul autoturismului a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Este conştient, cooperant. În tren şi aflau 19 persoane, niciuna dintre acestea nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, anunţă ISU Argeş.
Oficialii Poliţiei Judeţene precizează că poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş au intervenit pentru primele măsuri, urmând ca cercetările să fie efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.