Un adolescent de 15 ani şi un tânăr de 22 de ani au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce autoturismul în care se aflau a derapat pe un drum judeţean şi s-a izbit violent de un stâlp, după care a ricoşat în gardul unei case şi s-a răsturnat de mai multe ori. În urma impactului, maşina în care cei doi se aflau s-a transformat într-un morman de fiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Evenimentul rutier a avut loc pe drumul judeţean 702G, în comuna Răteşti, satul Pătuleni din judeţul Argeş, unde un autoturism care circula din direcţia Căteasca spre localitatea Crângurile a derapat şi s-a izbit de un stâlp de electricitate după care s-a izbit de u gard. 
Mai multe ambulanţe, inclusiv una de terapie intensivă mobilă, precum şi echipaje de pompieri au intervenit la locul accidentului. La momentul sosirii acestora, tânărul de 22 de ani era mort. 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Adolescentul de 15 ani a fost scos de către echipajele de descarcerare, preluat de un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, care a început de urgenţă executarea manevrelor de resuscitare. 
„Manevrele au fost preluate de personalul echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, însă, din păcate, victima nu a răspuns pozitiv, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.
Cei doi tineri erau din comuna Răteşti. Poliţia urmează a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.