Ultimele informaţii furnizate de secretarul de stat în MAI Raed Arafat arată că o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 14 au fost rănite în urma accidentului produs duminică după-amiază pe DN 2, în judeţul Ialomiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Victimele au fost preluate de ambulanţe, urmând să fie transportate la mai multe spitale, inclusiv din Capitală. La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD, iar personalul medical acordă îngrijiri răniţilor.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa au precizat pentru News.ro că în accident au fost implicate trei autoturisme şi un autovehicul de transport persoane cu nouă locuri. 

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În urma accidentului produs pe DN 2, la Urziceni, şapte oameni au rămas încarceraţi. 

Potrivit Infotrafic, circulaţia pe DN 2 este oprită pe ambele sensuri între localităţile ialomiţene Coşereni şi Urziceni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.