Poliţiştii din Dolj au deschis o anchetă după ce un bărbat neidentificat a fost găsit mort, marţi, într-un parc din Craiova. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru a fi făcută necropsia şi a fi stabilită cauza decesului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că, în zona "Parcul Mureş" din Craiova, o persoană a fost găsită decedată.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, împreună cu specialişti criminalişti, fiind găsit găsit cadavrul unui bărbat, momentan neidentificat. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Ei continuă cercetările pentru a stabili identitatea bărbatului, dar şi pentru a afla cum şi-a pierdut viaţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.