SAGA festiva se va desfăşura de vineri până duminică, la Romaero. Harta festivalului, care cuprinde cele şapte scene este disponibilă deja în aplicaţia SAGA, unde participanţii pot regăsi programul pe ore pentru cele trei zile şi îşi pot crea propriul line-up. Surpriza este chiar line-up-ul din renumitul Rave Plane, care va rămâne secret pe toată perioada festivalului, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Program

SAGA festival va începe la ora 17.00 în toate cele trei zile de festival, iar atmosfera va prinde proporţii începând cu scenele SWITCH şi THE SHUTTLE şi va lua amploare la toate cele şapte scene de la Romaero. Întregul program pe ore, împreună cu line-up-ul artiştilor, este disponibil în aplicaţia SAGA, unde festivalierii îşi pot personaliza experienţa de festival prin salvarea la favorite a concertelor şi crearea propriului line-up. Aplicaţia este gratuită şi disponibilă atât în App Store, cât şi în Google Play.

Surprizele serii - line-up secret la Rave Plane, activări imersive şi Plane Bar

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Scena 6, Rave Plane, va avea un line-up secret pe toată perioada festivalului şi promite concerte memorabile. Aici, participanţii vor putea dansa la doar câţiva metri de artiştii preferaţi şi se vor bucura de atmosfera de club în interiorul unui avion destinat distracţiei. În plus, festivalierii se vor bucura de spectacole de lumini în turnul de control, un studio imersiv care îi va trimite în lumi creative şi pline de culoare, unde vor putea imortaliza amintiri de neuitat cu ajutorul unui braţ robotic, precum şi un Plane Bar, unde îşi vor putea crea cocktailuri sub semnătură proprie.

Unde poţi schimba biletul în brăţară de acces? Ticket swap locations

Participanţii vor avea acces în zona festivalului doar pe baza prezentării brăţărilor şi a cărţii de identitate. Punctele de schimb ale biletelor în brăţări de acces sunt disponibile în perioada 1-4 iulie, în următoarele locaţii:

Pentru biletele de acces general & VIP (+18 ani) - participanţii îşi pot ridica brăţările din magazinele Ploom Băneasa şi Promenada
Pentru toate tipurile de bilete -  brăţările sunt disponibile în Orange Shop Europe House, Globalworth Plaza şi Sun Plaza.

Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilet mai au o şansă zilele acestea - încă este disponibil un număr limitat de bilete care pot fi achiziţionate de pe site-ul: www.sagafestival.com.

Condiţii de acces

Accesul persoanelor cu vârsta de peste 18 ani se va face pe baza prezentării brăţării şi a cărţii de identitate;
Vizitatorii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit în festival, însă, din cauza sunetului puternic, organizatorii nu recomandă prezenţa minorilor sub 7 ani în festival fără căşti antifonice;
Vizitatorii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 14 ani trebuie să fie însoţiţi de un părinte, tutore sau reprezentant legal. Accesul minorilor sub vârsta de 14 ani este recomandat a fi realizat până la ora 20:00;
Vizitatorii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani trebuie să prezinte o dovadă semnată a acordului parental (care poate fi găsită pe site-ul SAGA);
Zona SAGA VIP este destinată exclusiv persoanelor 18+ ani;
Plăţile din interiorul festivalului se vor face atât cu brăţara de festival (la baruri), cât şi cu cash sau card (la food court). Brăţara de festival poate fi încărcată cu bani, în interiorul festivalului la casieriile dedicate. Banii nefolosiţi în timpul festivalului pot fi recuperaţi de la punctele de Top Up, pe toată durata evenimentului, dar şi după festival, atât la puncte de Refund special amenajate în exteriorul zonei de festival, cât şi online.

Reguli de acces

Este interzis accesul cu animale de companie, biciclete, trotinete sau orice mijloc de transport pe roţi;
Este interzisă aducerea oricăror aparate foto DSLR cu obiective detaşabile sau obiecte care ar putea să pericliteze siguranţa altor participanţi sau ar prezenta un pericol pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului;
Accesul cu medicamente (insulină, picături cu uz medical, spray inhalator pentru astm) este permis doar dacă sunt însoţite de scrisoare medicală sau de orice alt document înlocuitor acesteia şi în cantitatea maximă recomandată zilnic;
Accesul cu droguri şi consumul de droguri este strict interzis. Orice abatere va fi transmisă imediat autorităţilor competente;
Vizitatorul este obligat să respecte reglementările (de siguranţă), inclusiv “House Rules” şi/ sau instrucţiunile date de personalul SAGA.

Cum ajungi la SAGA 2024?

Accesul se va face din Bulevardul Ficusului, numărul 44, prin locurile indicate.

Liniile de autobuz 112, 205, 301, 330 şi 783 ajung la staţia Piaţa Băneasa, cea mai apropiată staţie de autobuz de Romaero, aflată la 2 minute de locul de acces.

De asemenea, la festival se poate ajunge şi cu tramvaiul 5 care opreşte la staţia Piaţa Băneasa.

Cu metroul, oprirea este la staţia Aurel Vlaicu aflată la o distanţă de 20 de minute de mers pe jos.

Ridesharing - anul acesta, utilizatorii Uber existenţi care fac două curse către sau dinspre Romaero primesc 40% discount, iar utilizatorii noi primesc 75% discount.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.