Muziciana Patti Scialfa, soţia lui Bruce Springsteen, a dezvăluit în documentarul „Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band”, care a avut premiera duminică seara la Festivalul de la Toronto, că are leucemie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Patti Scialfa a fost diagnosticată în 2018, în timpul turneului „Springsteen on Broadway”. Cancerul ei era într-un stadiu incipient la acea vreme. Deşi starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit, ea explică în film că boala i-a afectat sistemul imunitar.

„Trebuie să fiu atentă unde merg şi trebuie să fiu atentă ce fac”, spune ea în documentar, care nu a fost încă lansat în Franţa. „Aceasta este noua mea rutină zilnică de acum înainte”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Din cauza diagnosticului ei, Patti Scialfa şi-a limitat apariţiile în turneul 2023-2024 al lui Bruce Springsteen. Ea a apărut doar pentru câteva melodii în concert.

Cântăreaţa îşi justificase absenţa în urmă cu câteva luni prin decizia de a dedica mai mult timp producţiei albumului său solo. În „Road Diary”, ea explică faptul că preferă să îşi limiteze apariţiile publice pentru a-şi proteja sănătatea.

Bruce Springsteen a suferit şi el de un ulcer stomacal care l-a obligat să îşi amâne toate concertele din perioada septembrie - decembrie 2023. De asemenea, afectat de o pierdere a vocii, el a anulat mai multe date în Europa în această vară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.