Mai mult de 62.000 de fani au participat în prima zi a festivalului Neversea. INNA, Nick Carter, Bebe Rexha, DJ Snake, Jan Blomqvist, dar şi Killa Fonic, Azteca, Rava, Şatra B.E.N.Z au cântat pe cele patru scene, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nick Carter, unul dintre cei mai aşteptaţi artişti din line-up, membru al celui mai cunoscut boy band - Backstreet Boys, a fost primit cu entuziasm de fanii Neversea. El a cântat „As Long As You Love Me”, „Larger Than Life”, „Show Me The Meaning”, „Quit Playing Games”, „I Want It That Way”, „Backstreet’s Back”.

Bebe Rexha a venit pentru prima dată la Neversea şi s-a declarat impresionată de primirea din partea publicului. Fanii au cântat alături de ea hiturile care au propulsat-o în întreaga lume precum „Me, Myself and I”, „I’m Good”, „In The Name of Love”. În timpul show-ului, artista a ales doi fani din public, pe care i-a invitat pe scenă şi a organizat un concurs de dans.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

DJ Snake a avut un show mix eclectic de stiluri ale pieselor care se aud pe cele mai mari scene ale lumii.

INNA a revenit la Neversea şi l-a avut ca invitat pe Kris Kross Amsterdam, cei cu care a colaborat pentru „Queen of My Castle”, imnul oficial Neversea 2024.

Pe scenă au urcat şi câteva jucătoare din Naţionala de Fotbal Feminin: Andreea Părăluţă, Florentina Olar, Florentina Istrate, Ana Maria Stanciu şi Laura Rus care au fost primite cu scandări şi aplauze. „Reginele” Neversea, echipa de femei care contribuie ca Neversea să fie de şase ediţii un festival de top în întreaga lume au urcat pe scenă cu un banner pentru public cu mesajul “You are the most beautiful crown in the world”.

Neversea, Queen of Festivals, a stabilit un parteneriat strategic cu Federaţia Română de Fotbal, prin Naţionala Feminină de Fotbal a României - Women’s Models = Neverseen Power. De altfel, în fiecare zi, pe fiecare scenă, va fi cel puţin câte o artistă inclusă în line-up.

Momente speciale au fost cele create de Şatra B.E.N.Z cu Bruja, Rava cu Leno, Alex Super Beats cu DJ Mă-ta.

Petrecerea continuă, vineri, cu Altego, Antonia şi Alex Velea, Maluma, Gordo, Don Diablo, Mahmut Orhan, Vintage Culture, Shimza, Deliric, Elena Gheorghe, Raluka şi mulţi alţii.

Maluma, superstarul columbian de reggaeton şi latino-pop, ale cărui hituri de top şi colaborări cu artişti precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin şi Madonna l-au propulsat către faima internaţională, va cânta vineri, pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Cunoscut pentru vocea sa caliente şi prezenţa sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări şi premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” şi „11:11”, s-au bucurat de un succes internaţional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.