Legendrul muzician sir Elton John spune că a rămas cu ”vedere limitată” la un ochi după o infecţie ”severă”, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Legenda muzicii în vârstă de 77 de ani a declarat că se vindecă de infecţie, dar că recuperarea sa va dura ceva timp.

”Pe parcursul verii, m-am confruntat cu o infecţie oculară severă care, din păcate, m-a lăsat cu vedere limitată la un ochi”, a scris el pe Instagram.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Mă vindec, dar este un proces extrem de lent şi va dura ceva timp până când vederea va reveni la ochiul afectat”, a adăugat artistul.

El a afirmat că este ”atât de recunoscător pentru echipa excelentă de medici şi asistente medicale şi pentru familia mea, care au avut atât de mare grijă de mine”.

Multe vedete i-au transmis urări de bine.

Designerul Donatella Versace a comentat: ”Îţi trimit atât de multă dragoste Elton! Însănătoşire grabnică. Te iubesc”.

Legenda tenisului Billie Jean King a spus: ”Îţi trimitem dragostea şi sprijinul nostru. Însănătoşire grabnică, prietene.”

Sir Elton, cunoscut pentru hituri precum Your Song, Rocket Man şi I'm Still Standing, a vândut peste 300 de milioane de discuri.

Anul trecut, el a susţinut ultimul spectacol din Marea Britanie din turneul său de adio în faţa a aproximativ 120.000 de persoane la Glastonbury.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.