Garth Brooks, cântăreţ country considerat regele genului în Statele Unite, a fost acuzat de viol de fosta sa coafeză şi make-up artist, potrivit unei plângeri depuse joi la un tribunal din Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Faptele datează din 2019, potrivit femeii, al cărei anonimat este păstrat în document. Ea l-a acuzat că a violat-o într-o cameră de hotel din oraşul californian.

Traumatizată, coafeza a explicat că s-a gândit să se sinucidă.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Ea este reprezentată de Douglas Wigdor, un avocat celebru în Statele Unite pentru implicarea sa în numeroase cazuri de violenţă sexuală scoase la lumină de mişcarea #MeToo.

"Plângerea de astăzi demonstrează că prădătorii sexuali există nu numai în America corporatistă, la Hollywood şi în industriile rap şi rock'n'roll, ci şi în lumea muzicii country", a insistat avocatul într-un comunicat.

Potrivit plângerii, Garth Brooks a depus o plângere preventivă în Mississippi în luna septembrie, în care susţine că este victima defăimării şi a tentativei de extorcare, precizând că femeia a cerut mai multe milioane de dolari de la el pentru a evita urmărirea penală.

Cântăreţul în vârstă de 62 de ani este o legendă a muzicii country, cu mare succes în anii 1990. În 2015, el l-a depăşit pe Elvis Presley ca cel mai bine vândut cântăreţ solo din SUA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.