THAIco SPA, reţea de servicii SPA de lux, anunţă că a deschis o a patra locaţie, în urma unei investiţii de peste 600.000 de euro. Compania vrea să deschidă până la sfârşitul acestui an alte două locaţii premium în Bucureşti şi în ţară, investiţia totală estimată pentru acest an depăşind suma de 3,5 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”THAIco SPA, companie pe piaţa românească de servicii SPA de lux, a lansat cea de-a patra locaţie, în urma unei investiţii de peste 600.000 euro. Dezvoltatorul mai are în portofoliu alte trei locaţii ultra-centrale în Radisson BLU Hotel, Grand Hotel Continental şi în Piaţa Victoriei, urmând ca până la sfârşitul acestui an să deschidă alte două locaţii premium în Bucureşti şi în ţară. Investiţia totală estimată pentru acest an depăşeşte suma de 3,5 milioane euro”, anunţă compania.

Centrul wellness este amplasat în zona de nord a Capitalei. Clienţii vor putea beneficia de tratamente faciale şi corporale personalizate, masaje terapeutice şi sesiuni de aromaterapie.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Vrem să aducem conceptul THAIco SPA de wellbeing în zona de nord a Bucureştiului pentru toţi cei care muncesc şi trăiesc în această zonă. Vom promova şi dezvolta serviciile noastre de «Wellbeing at WORK» prin sesiuni de masaj la locul de muncă. Un angajat relaxat are un nivel de energie crescut şi o capacitate sporită de concentrare”, a declarat Camelia Pătru, cofondator şi CEO THAIco SPA România.

THAIco Spa este cea mai mare companie de servicii de masaj terapeutic din România, cu o prezenţă pe piaţa din România de peste zece ani. Echipa sa este alcătuită exclusiv din terapeuţi de origine asiatică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.