În cadrul celei mai recente conferinţe trimestriale cu investitorii, CEO-ul Daniel Ek a spus că Spotify a început lucrul la un nou plan, care va include sunet lossless.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin această declaraţie, Ek confirmă zvonurile care au circulat în ultimele luni - Spotify va lansa, în sfârşit, suport pentru sunet de o calitate mai bună, dar va cere bani în plus pentru acesta.

Ek spune că viitorul abonament va oferi mai multe funcţionalităţi suplimentare, pe lângă sunetul lossless, şi va costa cu cinci dolari mai mult (cu referire la tarifele din Statele Unite).

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Lucrul la noul plan este la început, spune şeful Spotify, ceea ce este ironic, ţinând cont că au trecut mai mult de trei ani de când compania a anunţat că va lansa sunetul lossless.

Între timp, toate marile platforme de muzică prin streaming au ajuns să ofere această facilitate, mai puţin Spotify, care şi-a permis, la umbra cotei mari de piaţă de care se bucură, să rămână în urma concurenţei.

Apple Music şi Amazon Music oferă sunet lossless din 2021 şi nu au cerut banii în plus pentru această facilitate, în vreme ce Spotify, de trei ani caută o modalitate pentru a monetiza această opţiune fără a supăra prea tare utilizatorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.