Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă, marţi, o evoluţie bună a lucrărilor pe cei 8,6 km ai Lotului 3 (Afumaţi-Pantelimon) al A0 Nord precizează că la nodul rutier care va asigura conexiunea A0 cu DN2 stadiul lucrărilor a ajuns la 33,4%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Evoluţie bună pe cei 8,6 km ai Lotului 3 (Afumaţi-Pantelimon) al A0 Nord! Antreprenorul chinez a ajuns la un stadiu fizic de 19,5% pe întregul şantier şi de 33,4% pe nodul rutier care va asigura conexiunea A0 cu DN2”, a scris, marţi, pe Facebook, ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu afirmă că, deşi termenul de finalizare pentru acest contract este 2025, printr-o mobilizare mai bună, dar şi în funcţie de condiţiile meteo, poate să fie finalizat, până la sfârşitul acestui an, sectorul de 2,3 km care asigură conexiunea cu DN2.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Astfel, după finalizarea parţială a nodului rutier, se va putea circula pe autostradă între DN1, A3 şi DN2 pe o lungime de 21 de km”, a transmis Grindeanu.

Contractul are o durata de 30 de luni (12 luni proiectare, 18 de luni execuţie) şi o valoare de 397,99 milioane de lei (fără TVA).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.