Compania iSTYLE Retail SRL, distribuitor de produse Apple în România, estimează pentru acest an o cifră de afaceri mai mare cu 7%, de la 119 milioane euro anul trecut, a declarat Dragoş Vrînceanu, general manager iSTYLE România. Compania are 16 locaţii, dar nu are în plan deschiderea niciunui magazin nou pentru acest an şi nici pentru anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Noi avem o creştere constantă în ultimii ani, inclusive anul acesta, undeva între 7% şi 10%, estimăm noi. Contează foarte mult acest ultim trimestru, care are cea mai mare greutate în cadrul unui an. Ultimul trimestru, în fiecare an, valorează mult mai mult decât celelalte”, a declarat Dragoş Vrînceanu, general manager iSTYLE România, care pune creşterile din ultimul trimestru al anului pe seama lansărilor de modele noi de iPhone, a reducerilor de Black Friday şi a cadourilor oferite de sărbători.

iSTYLE România a avut o cifră de afaceri de 119,1 milioane de euro în 2023, cu 7% mai mare decât în anul 2022, continuând trendul ascendent din ultimii ani.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Vânzările din online reprezintă 20% din total.

Anul trecut, compania a renovat două magazine, însă nu mai are în plan deschiderea unor magazine noi pentru următorii ani.

”Consider că aproape în toate magazinele am ajuns să avem un nivel de experienţă foarte bun şi de aici vine creşterea. Nu am deschis nicio locaţie în 2024, ultimul magazin deschis fiind cel de la Craiova, în octombrie 2023. În 2025 nu va fi niciun magazin nou. Vor fi câteva renovări şi upgrade-uri de statut, unele dintre ele vor fi mărite, dar niciun magazin complet nou. Avem în vedere adăugarea de noi locaţii, dar nu pentru acest an, probabil în următorii trei ani se va întâmpla. Noi nu deschidem magazine doar ca să avem un magazine într-un oraş anume, dar când deschidem magazinele trebuie să fie în locaţia care trebuie, în mall-ul care trebuie, pe culoarul care trebuie şi locul să fie disponibil”, a mai spus Dragoş Vrînceanu.

iSTYLE a anunţat o nouă etapă de leadership regional, odată cu numirea lui Valeriu Ion în funcţia de manager general pentru Europa Centrală şi de Est şi preluarea conducerii operaţiunilor din România de către Dragoş Vrînceanu.

Valeriu Ion va fi responsabil de extinderea strategică şi optimizarea operaţională a celor 9 ţări în care iSTYLE îşi desfăşoară activitatea. Anterior, Valeriu Ion a coordonat operaţiunile din România, Bulgaria şi Ţările Adriatice. Începând cu luna martie a acestui an Dragoş Vrînceanu ocupă funcţia de general manager, având o experienţă de peste 12 ani în cadrul companiei, dintre care 7 ani ca national retail manager.

Pe 20 septembrie 2024, reţeaua iSTYLE, Apple Premium Partner, a anunţat totodată lansarea pe piaţa din România a celor mai noi produse Apple: gama iPhone 16, Apple Watch Series 10, Apple Watch Ultra 2 şi noile AirPods 4 si AirPods Max. Acestea vor putea fi achiziţionate din toate magazinele iSTYLE şi pe site-ul companiei începând cu 20 septembrie.

iPhone 16 şi iPhone 16 Plus sunt disponibile în cinci culori (negru, alb, roz, turcoaz, ultramarin), aceste modele vin cu autonomie crescută a bateriei, ecrane Super Retina XDR şi chip A18. Sistemul de camere include o cameră Fusion de 48MP şi Ultra Wide, iar noul buton Action oferă acces rapid la funcţii esenţiale precum camera, modurile Ring şi Silent, şi personalizări prin Shortcuts. Noile iPhone 16 Pro şi Pro Max vin cu ecrane mai mari (6,3” şi 6,9”), cameră avansată Fusion de 48MP şi înregistrare video 4K la 120fps.

Preţul pentru iPhone 16 începe de la 4.749 lei în cazul modelului de 128 GB, în timp ce iPhone 16 Plus, 16 Pro şi 16 Pro Max sunt disponibile de la 5.499 lei, 5.999 lei şi, respectiv, 7.249 lei pentru versiunile de 128 GB, respectiv 256 GB. Preţul unui Apple Watch Series 10 pleacă de la 2 199 lei, iar Apple Watch Ultra 2 costă 4.399 lei.

Anul trecut iSTYLE a devenit Apple Premium Partner, singurul partener care are acest statut în Romania.

iSTYLE gestionează 16 locaţii în Bucureşti şi principalele oraşe din ţară - Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova şi Timişoara. Acestea însumează peste 1.700 mp de retail high-tech premium, proiectate şi executate cu atenţia la detalii caracteristică pentru Apple, deservite de peste 80 de consultanţi.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare reţea de magazine Apple Premium Partner din Centrul şi Estul Europei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.