Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat că a semnat ordinul de ministru prin care a prelungit termenul până pe 12iunie de depunere a cererilor unice de plată pentru anul acesta. „Am luat această decizie la solicitarea fermierilor, având în vedere modificările apărute în privinţa aplicării Politicii Agricole Comune”, a mai explicat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am semnat ordinul de ministru prin care am prelungit până pe 12 iunie 2024 termenul limită de depunere a cererilor unice de plată pentru anul de cerere 2024. Am luat această decizie la solicitarea fermierilor, având în vedere modificările apărute în privinţa aplicării Politicii Agricole Comune”, a scris Florin Barbu, joi pe Facebook.

Ministrul Agriculturii a adăugat că sprijină fermierii pentru a se asigura că din 16 octombrie vor primi banii în conturi.

„Ca de fiecare dată, suntem alături de fermierii noştri şi îi sprijinim pentru a ne asigura că, începând cu 16 octombrie, primesc banii în conturi! Îi sprijinim să continue să producă româneşte!”, a precizat Barbu.
 

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.