Poliţiştii şi procurorii maramureşeni au fpcut, joi dimineaţă, 13 percheziţii domiciliare în trei dosare penale care vizează infracţiuni de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu produse alimentare. Prejudiciul este estimat la 2.500.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat documente contabile şi extracontabile, despre care consideră că pot fi probe în dosarul de evaziune fiscală.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
De asemenea, au fost găsite sume mari de bani, respectiv 93.436 lei şi 17.100 de euro, anunţă Poliţia Maramureş.
 
Ancheta continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a reprezentanţilor firmelor, în dosarul de evaziune fiscală din comerţul cu alimente.
 
ŞTRIE INIŢIALĂ: În dosarul instrumentat de ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice sub  coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au loc, joi dimineaţă, 13 percheziţii domiciliare, pe raza mai multor localităţi din judeţul Maramureş. 
 
„Activităţile se desfăşoară în trei dosare penale de evaziune fiscală în domeniul  comerţului cu produse alimentare. Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit faptul că, în perioada 2018-2022, societăţile comerciale în cauză nu ar fi înregistrat în evidenţele financiar-contabile veniturile realizate din vânzarea de mărfuri alimentare”, informează Poliţia judeţeană Maramureş.
 
Conform anchetatorilor, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este în valoare de aproximativ 2.500.000 lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.