LIFE Group anunţă investiţii de peste 1 milion de euro în deschiderea primei clinici stomatologice pentru copii, în Bucureşti, specializat în ortodonţie, şi a primei clinici LIFE Dental Spa din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”LIFE Group, brandul sub care operează clinicile stomatologice LIFE Dental Spa şi VivoDental, continuă expansiunea pe plan local după ce a inaugurat recent primul centru dentar dedicat copiilor, specializat în ortodonţie, ce a fost deschis în Capitală. Totodată, a fost inaugurată şi prima clinică dentară din vestul ţării - la Timişoara, ambele clinici necesitând investiţii ce au depăşit 1 milion euro”, anunţă compania.

Clinica dentară LIFE Dental Spa „Ortho & Kids” dispune de 5 cabinete dotate cu tehnologie laser de ultimă generaţie, centru de radiologie, scanner digital şi se întinde pe o suprafaţă de peste 200 mp.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La începutul lunii septembrie a fost inaugurată şi prima clinică stomatologică LIFE Dental Spa din vestul ţării, în Timişoara. Noua unitate dispune de o suprafaţă de peste 200 mp, echipată cu tehnologie laser de ultimă generaţie, radiologie şi 5 cabinete medicale. 

„Noua clinică LIFE Dental Spa - Ortho & Kids reprezintă o investiţie realizată în regim de parteneriat - în franciză, în timp ce clinica LIFE Dental Spa Timişoara este susţinută din resurse proprii”, a precizat Ştefan Obreja, CEO LIFE Group.

Cu cele două noi deschideri, lanţul de clinici LIFE Dental Spa ajunge la 14 unităţi în întreaga ţară şi, alături de cele două clinici VivoDental din Bucureşti, la un total de 16 clinici stomatologice.

Potrivit Eurostat, România este ţara europeană cu cei mai mulţi absolvenţi de medicină dentară din UE.

Potrivit datelor Eurostat, peste 14.000 de medici stomatologi au absolvit studiile de profil în UE, iar România este ţara cu cei mai mulţi absolvenţi, circa 10 la 100.000 de locuitori.

În clinicile LIFE Dental Spa şi VivoDental media de vârstă a celor peste 80 de medici dentişti si personal auxiliar este de sub 30 de ani.

„Credem foarte mult în noul val de tineri medici dentişti. Absolvenţii facultăţilor de profil din România vin de pe băncile şcolii cu o experienţă deja formată, modelată pe aşteptările şi nevoile din piaţa muncii. Am observat o deschidere tot mai mare a acestora înspre utilizarea tehnologiilor moderne pentru tratarea problemelor dentare - laserul fiind printre acestea”, a adăugat Ştefan Obreja.

Potrivit datelor SalaryExpert, salariul brut (înainte de taxe şi fără bonusuri) al unui medic dentist în România variază între 150.000 lei pe an (circa 13.000 lei pe lună) pe o poziţie entry-level (cu experienţă de 1-3 ani) şi poate ajunge şi la peste 280.000 lei pe an (peste 23.000 lei pe lună) pentru una de senior (cu peste 8 ani de experienţă).

LIFE Group reprezintă asocierea brandurilor LIFE Dental Spa, LIFE Beauty şi VivoDental şi a luat naştere în anul 2023. Activitatea LIFE Group vizează, pe de-o parte, servicii stomatologice profesionale ce utilizează laserul în diferite proceduri şi tratamente dentare (LIFE Dental Spa şi VIVO Dental), precum şi un nou concept de medicină regenerativă şi de beauty, psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging sau nutriţie - denumit LIFE Beauty.

LIFE Dental Spa a fost fondat în 2008 şi are peste 80 de specialişti în medicină dentară, în 14 clinici la nivelul întregii ţări.

Cele16 clinici LIFE Dental Spa şi VivoDental sunt în Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Arad, Sibiu, Piteşti, Constanţa, Craiova şi Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.