Apple a decis să repare gratuit modelele de iPhone 6s care au probleme cu bateria, măsura fiind luată în urma mai multor plângeri din partea utilizatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Sezonul smartphone-urilor care au probleme cu bateria continuă cu Apple, după ce Samsung a retras definitiv de pe piaţă modelul Note 7 şi, recent, a fost acuzată chiar că şi telefoanele sale mai vechi au probleme similare.

Apple, pe de altă parte, a depistat, după ce utilizatorii s-au plâns că li se restartează telefoanele din senin, fără niciun avertisment, că unele modele de iPhone 6s au, la rândul lor, o baterie care creează probleme. Din fericire, funcţionarea incorectă a bateriei în cazul smartphone-urilor Apple se concretizează doar în restartarea dispozitivului, nu în explozia acestuia.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Prin urmare, Apple, recunoscută pentru serviciile costisitoare de reparaţii, demarează un program prin care modelele de iPhone 6s afectate de această problemă pot fi reparate gratuit. O reparaţie de acest gen în service-urile oficiale Apple poate costa, în mod normal, mai bine de 100 de euro.

Apple a identificat o serie anume de telefoane care au această problemă. Astfel, doar iPhone-urile 6s produse în perioada septembrie - octombrie 2015 vor putea fi reparate gratuit în service-urile Apple.

Programul gratuit de reparaţii este disponibil inclusiv pentru modelele comercializate în România. Apple recomandă vizitarea unui service autorizat local, unde se poate verifica gratuit seria unică a telefonului pentru a se afla dacă un anume model face obiectul acestui program de reparare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.