În mod normal, în primăvară Apple ar trebui lanseze o versiune nouă a modelului de iPhone cu ecran de 4 inch. Este, însă, posibil ca acest lucru să nu se întâmple anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Conform analistului Ming-Chi Kuo, Apple nu va mai lansa un nou iPhone SE în martie 2017, când ar fi fost termenul tradiţional de împrospătare a liniei sale de telefoane cu ecran mic, de 4 inch, dedicate celor care se simt mai confortabil folosind telefonul cu o singură mână.

Din fericire pentru cei care preferă acest model, nu pare să fie vorba de renunţarea la iPhone SE, ci doar de o prelungire a duratei de viaţă. Conform lui Kuo, Apple ar intenţiona să lanseze versiuni noi ale modelului de 4 inch la perioade mai mari de un an, cum se întâmplă în cazul celorlalte modele.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Decizia ar veni ca urmare a dorinţei Apple de a creşte marja de profit şi, totodată, de a-şi proteja modelele principale, cele care au o marjă de profit mai mare şi care sunt răspunzătoare de cea mai mare parte a profitului companiei.

Ming-Chi Kuo nu spune şi la ce interval de timp ar urma ca Apple să-şi împrospăteze gama de iPhone SE. Cel mai probabil, acest lucru s-ar putea întâmpla odată cu celelalte două modele de iPhone, dar la câte doi ani distanţă.

Kuo este unul dintre cei mai respectaţi analişti ai pieţei de smartphone-uri, având un record excelent de zvonuri concretizate. Acesta are acces la furnizorii de componente pentru marii producători şi se bazează pe comenzile primite şi pe deciziile de producţie ale acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.