Brandurile ALD Automotive şi LeasePlan nu vor mai exista şi îşi continuă activitatea în România sub noul nume Ayvens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”ALD Automotive I LeasePlan lansează în România noul său brand global de mobilitate, Ayvens, care uneşte cele două companii sub o singură identitate. Lansarea noului brand de mobilitate în România survine ca urmare a achiziţiei la nivel global a LeasePlan de către ALD Automotive, finalizată în mai 2023. Astfel, România este cea de a 24-a ţară dintr-un total de 42 de ţări în care Ayvens înlocuieşte brandurile ALD Automotive şi LeasePlan”, anunţă companiile.

ALD Automotive România a fost fondată în 2005, iar LeasePlan România, în 2007.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Odată cu Ayvens, brandurile ALD Automotive şi LeasePlan nu vor mai exista şi vor deveni o amintire frumoasă. Vom continua să ne desfăşurăm activitatea sub numele Ayvens şi, împreună cu clienţii şi partenerii noştri vom transforma mobilitatea, astfel încât acest proces să fie mai sustenabil, mai flexibil şi, în cele din urmă, mai simplu. Datorită dimensiunii, gradului de acoperire, expertizei în materie de servicii şi angajamentului faţă de inovare, compania noastră este pregătită să conducă tranziţia către transformarea digitală, reducerea emisiilor de carbon şi adoptarea pe scară largă a mobilităţii sustenabile”, a declarat Shane Dowling, country managing director Ayvens în România.

ALD Automotive | LeasePlan România fac parte din grupul Ayvens, lider global în sectorul mobilităţii sustenabile.

„Sectorul mobilităţii se schimbă rapid, determinat de cererea tot mai mare de soluţii de transport flexibile şi convenabile, iar această abordare, orientată către flexibilitate şi răspuns rapid în situaţii critice, cred că va defini strategiile de business ale companiilor în anii următori. Unirea a doi lideri globali din sectorul mobilităţii oferă posibilitatea unei creşteri şi mai puternice pe piaţa locală. Cu noul brand, continuăm să construim pentru viitor, alături de toţi colegii noştri din Ayvens”, a adăugat Shane Dowling, country managing director Ayvens în România.

Ayvens este un lider global în domeniul mobilităţii sustenabile, cu peste 14.500 de angajaţi în 42 de ţări, 3,4 milioane de vehicule şi cea mai mare flotă de vehicule electrice multibrand din lume. Compania este listată la Compartimentul A al Euronext Paris. Societe Generale Group este acţionarul majoritar al Ayvens.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.