Acţiunile Guild Esports, susţinută de David Beckham, au crescut luni cu peste 54%, după ce firma de jocuri sportive online a declarat că intenţionează să accepte o ofertă de preluare din partea companiei de administrare a investiţiilor DCB Sports din California, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Detaliile financiare ale tranzacţiei nu au fost dezvăluite de Guild Esports, care săptămâna trecută a declarat că ”explorează în mod activ” o serie de opţiuni care să îi permită să-şi onoreze obligaţiile pe termen scurt.

Acţiunile companiei de jocuri sportive, care a debutat la sfârşitul anului 2020 cu o capitalizare de piaţă de 41,2 milioane de lire sterline (52,6 milioane de dolari), au scăzut cu aproximativ 99% de atunci.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”În cazul în care tranzacţia se va finaliza, DCB Sports îşi va asuma şi va administra marca Guild, va sprijini viitoarele cerinţe de capital de lucru pentru afacerile private, va oferi capital continuu suficient pentru a-i permite să opereze pe o platformă financiară stabilă”, a declarat compania cotată la Londra, într-un comunicat.

Posibila tranzacţie include toate activele şi asumarea pasivelor, a spus compania, adăugând că aceasta ar fi prima investiţie a DCB Sports în sporturi electronice.

Fostul căpitan de fotbal al Angliei Beckham este acţionar fondator şi în prezent al şaselea ca mărime la Guild, cu o participaţie de 3,05%, potrivit datelor LSEG.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.