Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, luni, că a fost desemnat constructorul ansamblului de poduri peste Prut de la Ungheni. NESS PROIECT EUROPE SRL are la dispoziţie 151,68 milioane de lei şi 24 de luni pentru construcţia podurilor, a drumului de legătură cu Autostrada A8 şi a punctului de trecere a frontierei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am desemnat astăzi constructorul ansamblului de poduri peste Prut de la Ungheni! NESS PROIECT EUROPE SRL are la dispoziţie 151,68 milioane de lei (fără TVA) şi 24 de luni (6 luni proiectare şi 18 luni execuţie) pentru construcţia podurilor, a drumului de legatură cu Autostrada A8 (Târgu Mureş – Iaşi – Ungheni) şi a punctului de trecere a frontierei”, anunţă, luni, Cristian Pistol.

Directorul CNAIR precizează că, prin contractul finanţat din Fonduri Europene Nerambursabile (CEF), se va asigura o nouă legătură rutieră între România (judeţul Iaşi) şi Republica Moldova (raionul Ungheni).

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Podurile (câte unul pentru fiecare sens de circulaţie) vor avea o lungime de minimum 261,20 m (fiecare).

Contractul va putea fi semnat după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii, respectiv după soluţionarea acestora.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.