Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării afirmă, luni, după reuniunea la nivel înalt România - Arabia Saudită, că datele sunt petrolul zilei de mâine, el precizând că Regatul Arabiei Saudite investeşte masiv în soluţiile digitale pentru eficientizarea activităţii administraţiei, dar şi în dezvoltarea strategiilor ce susţin inovaţia tehnologică şi inteligenţa artificială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Asigurăm creşterea economiei României cu un partener deschis către noile tehnologii! Am participat astăzi la reuniunea la nivel înalt România - Arabia Saudită, găzduită de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. În discuţiile cu partenerii saudiţi, am evidenţiat poziţia României ca poartă de acces către Europa şi am prezentat potenţialul experţilor români în IT şi tehnologii emergente”, a scris ministrul într-o postare.

Bogdan Ivan arată că ”datele sunt petrolul zilei de mâine”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Regatul Arabiei Saudite investeşte masiv în soluţiile digitale pentru eficientizarea activităţii administraţiei, dar şi în dezvoltarea strategiilor ce susţin inovaţia tehnologică şi inteligenţa artificială. Felicitări ministrului PSD Sorin Grindeanu pentru semnarea, alături de ministrul saudit al Transporturilor, Saleh Al Jasser, a Memorandumului de Înţelegere pentru cooperarea în domeniul serviciilor logistice, prin care România îşi consolidează poziţia de Poartă a Europei”, mai scrie Ivan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.