Meciurile AS Roma – Chelsea şi FCSB – Beer Sheva, din Liga Campionilor, respectiv Liga Europa, vor fi transmise în direct, marţi, de la ora 21.45, respectiv joi, de la ora 22.00, de televiziunea Pro TV şi de Telekom Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În această seară, de la ora 21.45, Chelsea, echipa cu cea mai bună apărare din UEFA Champions League după Manchester United şi Barcelona, o reîntâlneşte pe teren pe AS Roma. În tur, Chelsea şi Roma au terminat la egalitate într-un meci încheiat 3-3. Campioana Angliei arbitrează lupta pentru primăvară în cea mai disputată grupă a ligii, dubla finalistă Atletico Madrid fiind aproape de o eliminare, dacă Roma va câştiga în această seară pe Olimpico, informează Pro TV. Acest meci va fi transmis în direct şi de Telekom Sport 2.

Joi, de la 22.00, FCSB întâlneşte echipa Hapoel Beer Sheva în grupele UEFA Europa League. Meciul va fi transmis în direct şi de Telekom Sport 1.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.