Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu au jurizat aseară primele preparate din sezonul 9 "MasterChef România". Opt pasionaţi de gătit au reuşit să îi impresioneze şi au plecat acasă cu şorţul mult râvnit. Emisiunea a fost lider absolut de audienţă, fiind premiera Masterchef cu cel mai mare share înregistrat până la acest moment, în rândul publicului naţional, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Atenţi la fiecare detaliu din farfurie, cei trei chefi au evaluat nu doar gustul preparatelor, ci şi tehnica şi platingul. Supa Tom Kha Gai, colivă cu alivancă, paste carbonara, gaspacho de pepene cu ton sau stir fry de pietre cu salată asiatică sunt câteva dintre preparatele care i-au convins să ofere şorţul şi accesul în următoarea etapă a competiţiei.

În intervalul orar 20:28 – 23:42, emisiunea a înregistrat 7.2 puncte de rating şi 28% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 4.5 puncte de rating şi 17.6% share. La nivel naţional, peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audienţă, de la ora 21:11, aproape 1.7 milioane de români se uitau la MasterChef.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Chefii mult aşteptaţi de public continuă show-ul săptămâna viitoare, luni şi marţi, de la ora 20:30. Alţi concurenţi vor intra în etapa audiţiilor, încercând să-i convingă pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu că au toate calităţile necesare pentru a deveni următorul MasterChef România. Ediţiile sunt disponibile în avans pe Voyo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.