Maia Morgenstern este câştigătoarea premiului pentru Cea mai bună interpretare pentru rolul Silvia din filmul „Ca fetele” (2024) regizat de Camelia Popa, la ediţia din acest an a Festivalului Bucharest Best Comedy Film.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Premiul va fi oferit în cadrul ceremoniei oficiale a Galei de închidere, care va avea loc 5 octombrie, ora 20.00, la Cinema Muzeul Ţăranului Român, în prezenţa actriţei.

Cea de a VI-a ediţie a Bucharest Best Comedy Film 2024 - Comedia - sarcasmul suprem al vieţii a propus publicului o selecţie remarcabilă de filme internaţionale de comedie – un tur al lumii din 10 perspective cinematografice diferite.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Cele 10 filme aflate în competiţie pentru trofeul Bucharest Best Comedy Film Festival, au fost analizate de un juriu format din personalităţi de marcă: Adrian Păduraru, Andrei Duban, Andrei Zinca şi Alexandru Petrovici şi au putut fi urmărite la televiziunile Cinemaraton şi Prima Comedy.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.