Poliţiştii din Bucurşeti au deschis o anchetă, după ce un bărbat a postat pe TikTok imagini din momentul în care votează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 09 iunie 2024, poliţişti din cadrul Sectorului 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un utilizator de cont a postat pe o reţea de socializare informaţii de propagandă electorală. Prin acest mesaj, utilizatorul reţelei de socializare încalcă prevederile legii 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale”, au transmis, duminică seară, oficialii Poliţiai Capitalei.

Dosarul a fost deschis după ce un bărbat a postat pe TikTok imagini din cabina de vot, find surprins momentul în care pune ştampila cu votat pe mai multe dintre buletinele de vot.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.