Artistul Banksy a confirmat a opta pictură murală londoneză în opt zile. Aceasta înfăţişează un rinocer care pare că se urcă pe o maşină cu un con de circulaţie pe capotă, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pictura a apărut în Charlton, în sud-estul Londrei, şi a fost confirmată pe contul de Instagram al lui Banksy.

Acesta vine la o zi după ce a pictat piranha pe un post de observaţie al Poliţiei oraşului Londra, care a fost observată pentru prima dată duminică dimineaţa. Peştii translucizi au format cea de-a şaptea piesă dintr-o serie de opere de artă cu tematică animalieră în întreaga capitală.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În 5 august, o capră a apărut pe faţada unei clădiri de lângă Kew Bridge, urmată marţi de o imagine cu doi elefanţi pe faţada unei case din Chelsea.

Joi, pe acoperişul unui garaj din Peckham a fost instalat un lup pe o antenă de satelit, care părea că urlă la lună. Cu câteva ore înainte de a fi văzut că a fost demontat de câteva persoane şi cărat pe Rye Lane.

Echipa de presă a lui Banksy a confirmat că artistul nu are nicio legătură cu furtul desenului şi că nu are "nicio cunoştinţă cu privire la locul în care se află antena".

Vineri, localnicii din Walthamstow s-au trezit descoperind doi pelicani pescuind deasupra unui magazin de peşte. Iar sâmbătă, pe un panou publicitar gol din Cricklewood a apărut un stencil cu o pisică care se întinde.

Mulţimea a huiduit în timp ce piesa din Cricklewood a fost demontată de trei bărbaţi care au declarat că au fost "angajaţi" de o "companie contractantă" pentru a demonta panoul publicitar din motive de siguranţă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.