In data de 1 aprilie 2017 brandul No+Vello, Liderul Mondial in Terapii Faciale cu IPL, a deschis cel de-al 29-lea centru de infrumusetare in Craiova, pe Calea Bucuresti, bloc A4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Salonul Nomasvello Craiova Calea Bucuresti ofera servicii premium de Epilare Definitiva, Curatare Faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, Rejuvenare Faciala antirid, anti-pete si anti-acnee, precum si solutii inovatoare de ingrijire faciala, atat la salon, cat si acasa, prin produsele profesionale No+Vello.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Mai mult, noul centru ofera Gratuit serviciile de testare a Epilarii Definitive cu IPL, respectiv Diagnoza Faciala Woodlamp.

Clientii pot beneficia tratamentul de epilare definitiva la un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona, pe sedinta, acesta fiind singurul remediu impotriva foliculitei si a pilozitatii nedorite. Mai mult, ei au parte de oferte lunare avantajoase si de un card de fidelitate, prin care primesc bani inapoi sub forma de puncte. Spre deosebire de alte tipuri de tratamente de epilare definitiva, tehnologia IPL este eficienta chiar si in cazul pielii bronzate. Rezultatele sunt vizibile de la primele sedinte, putand fi tratata orice zona a corpului.

Totodata, Terapiile Faciale Inovatoare No+Vello ajuta la estomparea ridurilor, la eliminarea punctelor negre, la atenuarea urmelor de acnee, a petelor si a cicatricilor.

In noul centru Nomasvello din Craiova, clientii Nomasvello care au efectuat o sedinta IPL,  beneficiaza automat de o reducere de 50% la curatarea faciala Proskin.

Mai mult, in luna aprilie toti clientii au parte de o oferta promotionala cu 64% discount la terapiile faciale. Astfel, pentru doar 99 lei, in loc de 270 lei, ei beneficiaza de Diagnoza Faciala Woodlamp si de 2 Tratamente Faciale cu tehnologiile Proskin sau IPL, la alegere.

Programarile la noul centru Nomasvello se pot face prin email la caleabucuresti@nomasvello.ro sau la telefon 0765 803 000. Centrul este deschis de luni pana vineri, intre orele 10:00-20:00 si sambata intre orele 10:00-14:00. 

Nomasvello a devenit un nume cunoscut la nivel mondial prin solutiile inovatoare de ingrijire personala pe care le ofera in cele peste 1200 de saloane deschise in doar 10 ani de existenta. In tara noastra, centrele Nomasvello sunt prezente deja in 14 orase, prin cele 29 de centre deschise la nivel national.

Compania investeste continuu in cercetare, venind cu tehnologii noi, cu echipamente moderne si cu proceduri eficiente pentru tratarea imperfectiunilor pielii.

Deviza brandului No+Vello- Frumusetea se ingrijeste- capata din ce in ce mai multa notorietate in Romania, reteaua numarand in prezent peste 15000 clienti fideli.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.