Andy Murray a declarat vineri că se gândeşte serios la posibilitatea de a evolua la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon, în proba de dublu, împreună cu fratele său, Jamie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La doar câteva minute după ce el şi partenerul său, britanicul Daniel Evans, au fost eliminaţi de la Roland Garros, în proba de dublu, de către perecehea argentiniano-braziliană Sebastian Baez / Thiago Seyboth Wild, scor 6(6)-7, 6(3)-7, tenismanul britanic Andy Murray a declarat că ar putea să evolueze şi la turneul de la Wimbledon: „Este posibil să joc dublu la Wimbledon, dar încă nu sunt 100% sigur”, a spus Andy, care a explicat de ce ar putea face acest pas: „Jamie nu are încă un partener pentru Wimbledon. Am vorbit puţin despre asta. Deci este posibil să o fac, dar încă nu sunt sigur. Vom decide din timp. Jamie ar putea găsi şi un partener bun. Vom vedea ce se întâmplă, dar da, probabil că vom lua o decizie în următoarele zile”, a încheiat fostul număr 1 ATP.

Andy Murray, care anunţase că este posibil să se retragă în această vară din activitate, a făcut de mai multe ori pereche la dublu alături de fratele său, Jamie, fie la Jocurile Olimpice din 2016, fie în echipa de Cupa Davis a Marii Britanii.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.